Аерографи

By Петър Тодоров, 12/09/2013 - 14:56
Проблеми при аерографите

Не излиза никакъв въздух?
Първият въпрос, който ще ви зададем е: разкачихте ли маркуча от аерографа и проверихте ли дали компресорът осигурява достатъчно количество въздух?

By Петър Тодоров, 11/14/2013 - 11:49
Балончета в казанчето на аерограф

Проблемът с балончетата, които се появяват в  казанчето/ бурканчето на аерографа е много често срещан. Причината е блокирането на въздушния поток и връщането на въздушната струя обратно към казанчето. За да предотвратите това или да го поправите, следвайте тези съвети:

By Петър Тодоров, 11/12/2013 - 15:20

Аерограф със сифонно подаване - бурканчето с боя се прикрепя от долната страна на аерографа , сигурни сте, че има достатъчно подаване на въздух, но боята не се изпръсква . Разредили сте боята достатъчно, но без ефект.

By Петър Тодоров, 11/03/2013 - 18:53

Ако някога сте се чудили как се постига ефектният вид на филмовите актьори и момичетата от кориците на списанията- отговорът отново е в аерографията. Гримът с аерограф отнема малко повече време, но резултатите са безупречни! Тази методология създава перфектен равномерен тен. Професионалните гримьори използват аерограф за постигане на перфектно покритие, дълготрайност и холивудско излъчване. Напоследък този вид грим започва да се прилага и в домашни условия.

By Анонимен (непроверено), 10/28/2013 - 12:19

Иглата е най-капризната част от целия аерограф, често пъти при почистване или дори по време на работа тя може да се изкриви. Дори съвсем незначителни изкривявания могат да доведат до запушвания и възпрепятстване на въздушния поток. Ако изкривяването не е голямо, лесно можете да се справите сами. Ето няколко съвета от нас:

By Анонимен (непроверено), 09/03/2013 - 09:42
Маникюр с аерограф

Всяка жена с удоволствие полага грижи за своите нокти. Напоследък в салоните за красота се предлагат множество процедури и поради голямата конкуренция, всяка новост се възприема и разпространява бързо. Ръчно рисуваните декорации за нокти могат да станат още по- ефектни с помощта на аерограф. Тази технология все още не е разпространена в България, но на запад жъне огромни успехи.
От какво се нуждаете, за да можете да предлагате тази услуга във Вашия салон?

Subscribe to RSS - Аерографи