Миникомпресор с два аерографа OS0101

Код:
OS0101
Eurographs
285,95 лв

Продукти включени в комплекта -          Безмаслен бейби компресор KS0401 

-          Двойно действащ аерограф със сифонно подаване AS0202 

-          Единично действащ аерограф със сифонно подаване АS0201 

-          Професионален плетен маркуч за аерограф SU0600 Безмаслен бейби компресор KS0401 Въздушният компресор KS0401 е лесен за употреба, с вградена стойка за аерограф. Със своите 1/8 к. с. този уред  доставя въздушен обем и налягане, достатъчни за безпроблемното функциониране на повечето аерографи. Портативен, лек и компактен с вградена ръкохватка за лесно пренасяне и съхранение.  SprayMaster  KS0401 е с вътрешен автоматичен термостат, който предотвратява прегряване.  Удобен и лесен за подръжка.  Спецификации: Тип: Бутален компресор 

Мощност: 1/8 к.с. 

Максимално налягане: 2,8 bar (40 PSI) 

Изходящо количество въздух на мин./лтр: 13лтр./мин. 

Тегло: 2,1 кг.     Двойно действащ аерограф със сифонно подаване AS0202 AS0202 е изключителен аерограф с постоянен размер на дюзата, регулатор на въздушния поток и на иглата. Той е подходящ за широк спектър от приложения. Този аерограф ще задоволи нуждите на тези, които търсят лесен контрол и прецизност както  при изработка на фини детайли, така и на средно големи повърхности. С рационализирания си дизайн той осигурява изключителен баланс и комфорт при дълготрайно ползване. Лесен е за използване от начинаещи. AS0202 има следните характеристики: - Двойнодействащ механизъм на палеца с възможност за движение надолу-нагоре и напред и назад. 

- Вътрешно смесване 

- Дюза- 0,30 мм 

- Метално казанче: 1X5 мл. 

- Игла с тефлоново покритие, което не позволява полепването на боя и намалява триенето в уплътнителите. 

- Стъклени бурканчета– 2X22мл. 

- Регулатор: 1 / 4''(F) 5 мм (М)   Единично действащ аерограф със сифонно подаване АS0201 AS0201 е аерограф с външно смесване, т.е въздухът и боята се смесват извън самото тяло на аерографа. Това го прави  идеален за употреба с гъсти бои и глазури, защото въздухът преминава безпрепятствено и не се причиняват запушвания. AS0201 има следните характеристики: - единично действащ механизъм на палеца 

- дебелината на струята се регулира от  1/4'' to 1/2'' 

- външно смесване 

- 0,5 мм дюза 

- работно налягане 15- 50 PSI 

- две различни по големина бурканчета за бои (22 и 60 мл) 

- метален регулатор с адаптер    Професионален плетен маркуч за аерограф SU0600 Изключително гъвкав плетен 3 метров маркуч с гумено ядро и метални накрайници. Здрав и гъвкав за максимално ефективно използване. 

Този комплект е идеален за работа в областта на оптичния автотунинг, текстилното рисуване, ретуширането на снимки и намира своята употреба при  различните видове хобита (авиомоделизъм, автомоделизъм), в салоните за красота (маникюр, изкуствен тен, временни татуировки), а също и в сладкарството (декорация на торти).