Комплект аерограф и резервни части OS0107

Код:
OS0107
Eurographs
279,76 лв

Комплектът съдържа следните продукти:

  • Многофункционален двойно действащ гравитационен аерограф с гравитационно подаване
  • Бърза връзка с резба 1/8”
  • Професионален плетен маркуч за аерограф
  • Миниатюрен влагоуловител и въздушен филтър за аерограф
  • Допълнителна игла 0.5 мм.
  • Две резервни дюзи, 0.35 и 0.5 мм

Многофункционален двойно действащ гравитационен аерограф с гравитационно подаване

AS0206 е многофункционален, двойно действащ аерограф с гравитационно подаване. Той е подходящ за всички нива потребители- както за начинаещи, така и за напреднали. Трите сменяеми казанчета улесняват лесната и бърза подмяна на цветовете, а различните им размери позволяват работа с различни количества боя.  

AS0206 има следните характеристики: 

-          Двойно действащ 

-          Вътрешно смесване 

-          Въздушен спусък/ Контрол на струята боя 

-          Гравитационно подаване 

-          0,3 мм дюза 

-          Устойчива тефлонова игла 

-          Работно налягане: 15- 50 PSI 

-          Три гравитационни казанчета от 2 мл., 5 мл. И 14 мл. 

-          Гаранция 6 месеца

Бърза връзка с резба 1/8" 

Бърза връзка, изработена от висококачествена стомана. С това приспособление изключването на аерографа от маркуча за въздух става само за секунда. Не е необходимо да отвинтвате  и значително улеснявате работата си с няколко аерографа и един въздушен източник.

Лесно е за употреба, просто прикачате бързата връзка в края на въздушния маркуч и с леко приплъзване притокът на въздух до аерографа спира. Бързата връзка се затваря автоматично при изключване, това предотвратява необходимостта от премахване на въздушното налягане от маркуча при смяната на аерографите.

Професионален плетен маркуч за аерограф SprayMaster SU0600 

Изключително гъвкав плетен 3 метров маркуч с гумено ядро и метални накрайници. Здрав и гъвкав за максимално ефективно използване. Съвместим е с всички наши аерографи.

Миниатюрен влагоуловител и въздушен филтър за аерограф

Този миниатюрен филтър осигурява доставката на сух и чист въздух за вашия аерограф. Въпреки малкия си размер, той изпълнява същите функции като стандартния влагоуловител. Прозрачното му тяло позволява визуален контрол на отделената влага. Почиства се изключително лесно, без да се налага да се демонтира от аерографа, благодарение на специалния вграден клапан. Много е удобен за работа, защото монтиран на аерографа служи като дръжка и намалява мускулното напрежение.

Резервна игла и две дюзи

Най- разпространените повреди при работа с аерограф са изкривяване на игла или запушване на дюза. За да ви улесним максимално, в този комплект са включени допълнителна тефлонова игла и две резервни дюзи.