Комплект аерограф и резервни части OS0106

Код:
OS0106
Eurographs
266,66 лв

Комплектът съдържа следните продукти:

Двойно действащ гравитационен аерограф за изключително фини детайли AS0205 

AS0205 е висококачествен и прецизно изработен аерограф, който работи ефективно и точно. Възпроизвежда изключително тънка струя, подходяща за изработката на фини детайли. Казанчето е с капаче, което предотвратява излизането на боята. 

AS0205 има следните характеристики: 

-          Двойно действащ 

-          Вътрешно смесване 

-          Въздушен спусък/ Контрол на струята боя 

-          Гравитационно подаване 

-          0,25 мм дюза, състояща се от 4 части 

-          Устойчива тефлонова игла 

-          Работно налягане: 15- 50 PSI 

-          Сифонно казанче 9 мл 

-          Гаранция 6 месеца Бърза връзка с резба 1/8" 

Бърза връзка, изработена от висококачествена стомана. С това приспособление изключването на аерографа от маркуча за въздух става само за секунда. Не е необходимо да отвинтвате  и значително улеснявате работата си с няколко аерографа и един въздушен източник.

Лесно е за употреба, просто прикачате бързата връзка в края на въздушния маркуч и с леко приплъзване притокът на въздух до аерографа спира. Бързата връзка се затваря автоматично при изключване, това предотвратява необходимостта от премахване на въздушното налягане от маркуча при смяната на аерографите.

Професионален плетен маркуч за аерограф SU0600 

Изключително гъвкав плетен 3 метров маркуч с гумено ядро и метални накрайници. Здрав и гъвкав за максимално ефективно използване. Съвместим е с всички наши аерографи.

Миниатюрен влагоуловител и въздушен филтър за аерограф

Този миниатюрен филтър осигурява доставката на сух и чист въздух за вашия аерограф. Въпреки малкия си размер, той изпълнява същите функции като стандартния влагоуловител. Прозрачното му тяло позволява визуален контрол на отделената влага. Почиства се изключително лесно, без да се налага да се демонтира от аерографа, благодарение на специалния вграден клапан. Много е удобен за работа, защото монтиран на аерографа служи като дръжка и намалява мускулното напрежение.

Резервна игла и дюза

Най- разпространените повреди при работа с аерограф са изкривяване на игла или запушване на дюза. За да ви улесним максимално, в този комплект са включени допълнителна тефлонова игла и резервна дюза.