Аерограф за изключително фини детайли AS0214

Код:
AS0214
Eurographs
139,50 лв

Аерографът AS0214 e произведен с висококачествени прецизни компоненти, които дават възможност да работи ефективно, като същевременно осигуряват перфектно разпрашаване и точен контрол на пръскане. Прецизно изработените дюза и глава осигуряват фина атомизация, спомагаща за допълнителен контрол и по-висока детайлност. Накрайникът-корона предотвратява натрупването на боя в дюзата. Развиването на короната и капачката на дюзата ви дават възможност да се пръска в пълната гама от текстури и ефекти.

Прорезът в задната част на аерографа ви позволява допълнително фино регулиране, както и бързо да промивате и почиствате отворите, без необходимост от пълно разглобяване.

Този аерогрф дава възможност за изключително фино пръскане на линии с дебелина от части от милиметъра до 2 см. Идеален е за всички нива на потребители от начинаещи до опитни художници. Аерограф AS0214, може да бъде използван за пълния спектър от приложения както с по редки , така и с по-гъсти бои .

Аерографът AS0214 има следните характеристики:

Двойно действащ механизъм на палеца

Въздушен спусък/ Контрол на струята боя

Вътрешно смесване

Сифонно подаване

0,2 мм дюза, състояща се от 4 части

Устойчива тефлонова игла

Работно налягане: 1-3,4 бара (15-50 PSI)

Сифонно казанче 22 мл

Ключ за монтаж/демонтаж на дюзата

Гаранция 6 месеца

Този аерограф работи със следните материали бои:

Акварелни бои

Акрилни бои

Мастила

Автомобилни бои

Лакове

Приложим е в салоните за красота (маникюр, изкуствен тен, татуировки), в сладкарството (декорация на торти), оптичния автотунинг, текстилното рисуване, ретуширането на снимки и намира своята употреба при различните видове хобита (авиомоделизъм, автомоделизъм). С функцията за регулация е идеален и за широкопокривна работа.

Ще се нуждаете още от:

Въздушен източник (виж раздел компресори)

Маркуч (виж раздел аксесоари)

Аерографът работи с различни видове бои: текстилни, акрилни, автомобилни и бои за керамика.